Hoe werkt het?

Wat doet Verhuiswereld?

Verhuiswereld is kwalitatief het beste platform in Nederland dat speciaal is gemaakt om u te helpen bij het zoeken van een professionele makelaar, notaris, of financieel expert. Wij werken slechts met één exclusieve dienstverlener per plaats samen, die bij verhuiswereld door een grondige selectie is gekomen. Hierdoor bent u zo goed als verzekerd van de juiste persoon. Of het nou gaat over om de aan-/verkoop van een woning, een taxatierapport, notariële aktes, of hypotheekverstrekking, bij Verhuiswereld bent u aan het goede adres.

Waarom Verhuiswereld?

Online diensten zijn erg praktisch, maar niet altijd kan de kwaliteit gewaarborgd zijn. U moet geen risico nemen met huis gerelateerde dienstverleningen als dit niet via een vertrouwd platform gaat. Bij ons kunt u met een gerust hart uw professional een opdracht geven; wij zorgen ervoor dat er een goede match zal komen. Daarnaast is Verhuiswereld uniek omdat u de speciale behoeften kunt aangeven tijdens de aanvraag. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap bij de makelaar terecht komt zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Wie zijn wij?

Het team achter Verhuiswereld is ontstaan door experts op het gebied van vastgoed. Wij zijn gedreven door onze passie en enthousiasme om een platform te onderhouden wat zoekers voor woning-gerelateerde diensten een stap dichter bij de juiste persoon brengt.

Vul het aanvraagformulier in en vertel ons wat de behoeften zijn, dan zullen wij de rest regelen. Het is snel, eenvoudig, en u krijgt goede hulp!